Zoekmachine Optimalisatie

Als bedrijf wilt u dat uw website of webshop bovenaan de zoekresultaten in Google komt te staan. Dit vergroot namelijk de kans dat (potentiële) klanten in Google als eerste op uw website klikken. Wij kunnen dit voor u bereiken door zoekmachine optimalisatie toe te passen. Wij ontwerpen een strategie op maat om uw website te optimaliseren voor Google én uw bezoekers.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie staat gelijk aan de Engelse term SEO (Search Engine Optimization). Het doel van zoekmachine optimalisatie is om met uw website een toppositie te behalen binnen de organische resultaten van zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie kunt u op uw complete website of webshop laten uitvoeren. Of we maken geoptimaliseerde landingspagina’s op zoekwoorden en/of combinaties van zoekwoorden.

Door gebruik te maken van landingspagina optimalisatie in de huisstijl van uw eigen website, wordt uw website beter vindbaar op de voor uw bedrijfsactiviteiten relevante zoektermen. Deze verbetering in de gratis (organische) resultaten van Google zorgt ervoor dat uw potentiële klanten uw website / bedrijf gemakkelijk online weten te vinden.

Voordelen zoekmachine optimalisatie

  • Uw website is goed vindbaar voor potentiële klanten
  • Organische resultaten hebben een hogere conversie t.o.v. de betaalde resultaten
  • Zoekmachine optimalisatie is permanent
  • 83% van de internetgebruikers associeert een top 3-positie in de organische resultaten met een A-merk
 
Back to top